Ez jó gyerek nevelés vagy őrültség? 14/l
Figyelt kérdés
Akárhányszor apámhoz megyek acdc - t halgatat velem, meg P mobilt, meg ilyen régi rockot. Azóta amióta meghallotta hogy Nicki Minajtól a Stupid Hoe - t hallgattam, azóta ezt csinálja. És kezdem megkedvelni a rockot ugyhogy beválik neki. De szerintem ez tulzás már.2013. jún. 26. 00:38
2/20 anonim válasza:
Őrültségnek őrültség, de abszolút egyetértek vele:)))
(49/F)
3/20 anonim válasza:
Rámenős módszer :D De igaza is van. Ne hallgass olyan butító feka zenét. Lehet, hogy fülbemászó a zenéje (nekem nem), de azért nézd meg, hogy nem egy olyan énekli, akit az eszéért szeretnek és nem is olyanoknak "énekli".
5/20 anonim válasza:
Szerintem nem őrültség megmutatni a gyereknek, hogy mi az igazi zene, ahelyett hogy hagyná az ember hogy minden Nicki Minaj féle hulladékot meghallgasson.
6/20 anonim válasza:
Apád jó arc. Hálás lehetsz, hogy ilyen apád van.
7/20 anonim válasza:
Minden bizonnyal furcsa,de később lehet,hogy megháládod neki,hogy ezt csinálja,ahelyett,hogy verne.:D sőt,ezt biztos,hogy meghálálod.:D
Nicki Minajtól elkezdve az összes mai k_rváig meg f_szig mind csak agymosó banda babái.;)
17/L
8/20 A kérdező kommentje:
Tényleg jó arc. Amikor utánozta Angus Youngot (tudjátok a furcsa mozgását) elesett de nem lett semmi baja de annyira vicces volt! xD
2013. jún. 26. 01:23
9/20 anonim válasza:
Szerintem igaza van, és örülök, hogy eredményes volt. :)
17/L
10/20 anonim válasza:
Jól teszi, legalább nem lesz belőled egy random p*nabarbie. Az én gyerekem is kapni fogja a zenei nevelést, de a rock mellett át fog terjedni az old school hip-hopra is, a tananyagok már itt sorakoznak a polcon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!