Ti mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?
Mi lassan 4 éve vagyunk együtt én 25 ő 28 éves. Egyikőnk sem akar a másik családjához menni..és épp közös otthonra gyűjtünk. Elég sok barátunk úgy fejest ugrik ebbe a dologba..és 2-3 hónap után egymáshoz pakolnak...baj hogy mi ennyit agyalunk? És spórolunk egy közös házra (családi ház nem lakás és nem is albérlet) csak érdeklődnék ki mennyi idő után szánta rá magát h összeköltözzenek. Mindkettőnk családja kedves, aranyos...csak kevés itt-is ott is a hely és a pénz + 1 főnek.És nem is sürgetnek bennünket h menjünk már otthonról.
ja és nekem ő az első szerelmem, ha ez számít vmit.
Mi négy év után költöztünk össze. Ennek lassan egy éve.
Nem érzem hátrányát, hogy eddig vártunk, de igazából ha meglettek volna a körülmények, akkor lehet, hogy hamarabb megejtettük volna (persze azért nem 2-3 hónap után).
Szintén első szerelem.
Mi szűk 1 év után összeköltöztünk,albérletbe.
Lassan összejön a saját ára is,nem bántam meg az albizást,nem kidobott pénz,legalább kiderült,hogy tudunk együtt is élni.
A járogatásból nem derül ki,hogy tudtok-e együtt élni is.
Van két olyan ismerős is,akik vártak éveket az összeköltözéssel,összespórolták egy ház árát,megvették,összeházasodtak,és csak utána költöztek össze.Mára mindkettő pár elvált,nekik nem működött az együtt élés.
ettől nem félsz?
5 hónap.
Párom 29 én 25 voltam akkor, volt saját lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!