Este pár órára vigyáznom kell egy másfél éves kislányra. Mit kell vele csinálni? Anyukája "nincs" aki elmondaná.
Játssz vele és vigyázz rá, legyél mellette minden percben, hogy nehogy baj érje ha kúszik-mászik a lakásban, én még WC-re sem mertem menni amikor ilyen kicsire vigyáztam, mert egy másodperc alatt megtörténhet a baj. Konnektorok, terítők, gyógyszerek, ablak, mérgek a lakásban, mind veszélyes.
Építőjáték, labda, mese, stb.
Otthon, vagy nálad?
Mesét olvasni
Játszani
Legyen nála a kedvenc játéka...
Megnézni valami hosszabb rajzilmet...
Adja magát
2-es nagyon jól írta. legfontosabb, hogy ne legyen baja. 1,5 évesen minden veszélyes és mindent kiakar próbálni, de még kevés dologra képes.
Szerintem ülj le vele a földre, tegyetek oda pár játékot, könyvet és nézegesd vele, játsz vele. Imádják a fakockákból való épitést. te épitesz ö meg ledönti, de ez legoval is megy.
Mindenképpen az ö lakásában vigyázz rá, ott meg van minden ami kell neki.
de valakinél csak lenni szokott eddig aki elmondhatná a dolgokat..-mit és hogy szeret csinálni,mikor kell
leraknod aludni,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!