Mit csináljak, lépjek le?
A párom azzal állt elő, hogy ő akarja nevelni a hatéves lányát.
Én nem bírnám ki, ha a gyerek állandóan itt lenne velünk. Szeretem ugyan, de nem úgy, mintha az enyém lenne. Az a legnagyobb baj, hogy gyűlölöm az anyját, és ezt sajnos kivetítem a gyerekre, minden igyekezetem ellenére is.
Alig bírom ki azt a heti 3 napot, amit itt tölt, nincs türelmem a nyafogását meg a hülye kérdéseit hallgatni, sokszor összeszorított fogakkal kell uralkodnom magamon, hogy ne kezdjek el kiabálni vele. És ez az egész amiatt van, hogy az anyját meg az anyja elcseszett nevelését látom benne. Így, hogy heti 3 napot van itt, még csak-csak tudok türelmes lenni vele, és igénye szerint körbeugrálni, de 0-24-ben tutira nem leszek rá képes.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mondhatom a páromnak, hogy ne költöztesse ide, elvégre a gyereke.
De én nem tudnék vele élni.
Így nem marad más választásom, mint felbontani az eljegyzést és lelépni, igaz?
Ha így érzel, akkor menj minél hamarabb.
Azonban változtathatsz is a gondolkodásodon, persze csak ha a párodat szereted.
Miért arra koncentrálsz, hogy a volt feleség gyereke, miért nem arra, hogy a vőlegényed gyereke?
Ha innen közelíted meg a dolgot, akkor el fogod tudni fogadni. Az anyja nevelése meg nem jogos, hiszen ahogy írod fél hetet nálatok van így is a gyerek.
Az amilyen lett, 50%-ban a ti hibátok is.
Ha valaki elcseszte azt a gyereket, azok Ti voltatok felnőttek mindhárman. Ne mutogass, és ne hárítsd a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!