Sok nő miért gondolja hogy megváltoztat egy "rossz" fíút és majd minden úgy lesz ahogy elképzelik? Miért nem értik meg hogy kutyábóól nem lesz szalonna csak max ideig óráig?
Utolsó, bocs de nem bírtam ki :)
Ha valaki 360 fokos fordulatot vesz, akkor ugyanott van, ahonnan elindult :D
Azért, mert akit meg tud változtatni, az valójában olyan gyenge ember, hogy kiterjeszthető rá a hatalma. A szerető angyalka és jókislány képében és nevében valójában a másikat bicskával akarja olyanná farigcsálni, amilyenné ő akarja - mert olyannak, amilyen nem fogadja el. Ez nem önértékelési -, hanem jóval komolyabb probléma. Az elfogadás teljes hiánya (az ilyen nőkből lesz a legrosszabb anya).
Ps: Senkit sem lehet megváltoztatni, csak max. hatni rá, nevelni, segíteni neki változni - ha ő maga is akarja.
Hát érdekes körben mozogsz.
Én csak két ilyet ismerek. Az egyikük tipikus társfüggő, anyaskodik felette, ápolgatja ha másnapos, de megveszi otthonra a napi két flakon kannást.
Amikor a pasi le akart szokni a piarol, a nő majdnem belebetegedett. Mióta kirepült a gyerek, már ketten isznak. Ráadásul a nő aagresszív részeg ordít, sziddja a pasit, féltékenykedik.
A másik meg imád panaszkodni. Mindig alkoholistákkal és jó pár drogossal jött össze, aztán úton útfélen sírt mindenkinek, hogy micsoda egy szemét a pasi, mert ordít vele, üti veri, aztán megcsalja elhagyja, nincs egy normális pasi se...
Egyszer ez a csaj összejött unokatesómmal. Fél év után megcsalta egy kokóssal, mert unalmasnak találta. Pedig a srác egy hónap után átköltözött, eltartotta, jóban volt a gyermekeivel, egy rossz szava nem lehetett rá.
Aztán összejött a kokóssal, szült neki még három gyereket, a pasija meg még terhesen is kizavarta a főútra prostinak.
Nekik ez kell! Megvolt az esélyük, de ők maguk se normálisak.
Kilences vagyok.
Úgy értettem a fura kört, hogy félreértettem amit írtál. Úgy ertelmeztem hogy sok ilyet ismersz.
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!