Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Családi kapcsolatok > Esküvő

A kérdés

Mi a romai katolikus templomi eskuvonek a pontos menete? Csak Aldas (blessing) vagy teljes eskuvoi mise ( wedding mass)?

2009-08-27 22:03  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Az esküvő külön szertartás,nem mindig van szentmise,csak ha kérik a párok,vagy olyan helységben van,ahol ez szokás.

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/2Időpont 2009-08-27 22:06 Privát üzenet
Pontos szertartása van az esküvői szertartásnak. A pár teljesen szabadon eldöntheti, hogy misét szeretne, vagy nem mise keretében szeretnének összeházasodni. Egyébként a teljes szertartás szövegét ismertetni fogja az eskető atya, általában azt is meg szokta mondani, hogy mikor hova kell állni, mikor mit kell csinálni.

A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/2Időpont 2009-08-28 12:23 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
A párom református én pedig római katólikus vagyok, Hogyan lehet így templomi esküvőnk?
Ha én nem vagyok megkeresztelkedve, a párom katolikus, és katolikus esküvőt akarunk, akkor nekem meg kell keresztelkedni?
Katolikus vallásban ez lehetséges?
Egy katolikus papnak lehet felesége?
Ha már született gyermekünk a párommal, akkor még összeadhat minket egy katolikus pap?
Párom katolikus, én református. Milyen esküvő legyen?

Kérdések a Családi kapcsolatok rovatbólKérdések az Esküvő rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu