Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Családi kapcsolatok > Esküvő

A kérdés

Mennyivel az esküvő előtt szokás szétküldeni a meghívót?

2006-11-08 23:18  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
6 héttel az esküvő elött szokták elküldeni

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 1/4Időpont 2006-12-10 17:13 Privát üzenet
Úgy, hogy a legutolsó vendégek is megkapják az esküvő előtt egy hónappal. De persze csak abban az esetben, ha már tudtak a közelgő alkalomról, nem váratlanul érte őket a hír.

A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/4Időpont 2007-07-10 18:54 Privát üzenet
Szerintem 2hónap,de ha nyáron lesz akkor hamarább,nehogy valaki épp akkor menjen nyaralni.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
# 3/4Időpont 2009-05-18 17:38 Privát üzenet
Én ugy tudom, hogy az esküvő előtt 2-3hónappal korábban illik szétküldeni/személyesen átadni a meghivókat. Főleg ha nyárra esik a lagzi. Így még van ideje tervezni a vendégnek, anyagilag bekalkulálni vagy ajándékot venni.

# 4/4Időpont 2010-06-04 07:05 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Esküvő előtt hány héttel szokás a vendégeket meghívni?
Polgári esküvő után mennénk étterembe. Ilyenkor szokás előtte átöltözni? Én nem szeretnék, csak félek hogy nem férnék el az abroncsos szoknyába. Ilyenkor mi a szokás?
Kis esküvő esetében (csak család) szokás templomit is tartani vagy az hülyén venné ki magát?
Esküvő után mennyi idővel szokás nászútra menni?
Esküvőszervezőnek szokás valami ajándékot adni az esküvő után köszönetképpen?
Megkereszteltetitek a babátokat? Mennyi pénzt szokás adni ilyenkor? Főleg olyan szülők válaszára lennék kiváncsi akik nme járnak rendszeresen templomba nem volt templomi esküvő

Kérdések a Családi kapcsolatok rovatbólKérdések az Esküvő rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu