17 éves vagyok, és már körülbelül nem láttam őket 6 éve
2021. jan. 23. 06:13
2/19 molnarmarcell21 válasza:
Nem találkozom velük, mert meghaltak :(
Miután Budapestre költöztem, ünnepekkor (húsvét, karácsony) találkoztunk, szóval évi 2-3 alkalommal.
Azelőtt, amíg egy környéken laktunk, hétvégénként.
40/F
2021. jan. 23. 06:35
3/19 anonim válasza:
43 vagyok, havonta biztosan viszek virágot a temetőbe :(
2021. jan. 23. 07:00
4/19 anonim válasza:
Amíg éltek, gyerekként minden második hétvégén mentünk anyuval, felnőttként pedig minden hétvégén egyedül, vagy a lányommal. Amikor külföldre költöztem, ez megszűnt, helyette heti egy telefonbeszélgetés volt. A haláluk óta az anyunak unnepekre küldött csomagba kerül mindig nekik valami, amit anyu a sírt a tud tenni. Plusz ha haza megyünk, kimegyek a temetőbe. 45 vagyok.
2021. jan. 23. 07:02
5/19 anonim válasza:
21 éves vagyok, a mamámmal naponta találkozom, igaz pár házra lakik tőlünk.
2021. jan. 23. 07:43
6/19 anonim válasza:
28 vagyok, most a covid miatt nem merek hozzá menni, mert nincs jó állapotban alapból se. Béke időkben kb. Havonta találkoztunk. Hetente beszélünk telefonon.
2021. jan. 23. 07:56
7/19 anonim válasza:
18 vagyok
A nagyimmal kb 10 éve nem találkoztam , nem is baj
A nagyapámmal meg most karácsony előtt de azelőtt kb 5 éve nem láttam már
Ez az anyai ág
Az apai ágról soha nem találkoztam velük de már nem élnek
2021. jan. 23. 07:59
8/19 anonim válasza:
Amíg éltek, apám szüleihez hetente többször beugrottam, ők közelebb laktak, anyám szülei messzebb laktak, kéthetente mentünk.
2021. jan. 23. 08:36
9/19 anonim válasza:
19 vagyok, az egyik mamámmal hetente 1-2x találkozok vagy többször. Amikor bejártunk egyetemre akkor volt, hogy csak úgy beszaladtam hozzá köszönni, mert kb 2 utcára lakik a sulitól.
A másikkal meg kéthavonta ha 1x találkozunk.
2021. jan. 23. 08:50
10/19 anonim válasza:
Hetente 1-szer
Már csak nagyapám él, jóban voltam vele nagyon gyerekként.
De már nincs közös témánk és unalmas viszont azért még látogatom mert jó volt hozzám amig fiatal voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!