Kik vannak többen: akik normális családban nőttek fel, vagy akik problémás családban?
Figyelt kérdés
Elképedtem, hogy a második esetből milyen sok van, akár a közvetlen környezetemben is és sajnos én is ilyenben nőttem fel. (Gondolok itt alkoholista, bántalmazó stb. szülőkre.)2021. nov. 9. 19:21
2/37 anonim válasza:
Hát ezt elég nehéz megválaszolni.
Mindenki a saját környezete alapján extrapolál.
Ami nem objektív.
Én tisztában vagyok vele, hogy sok a problémás család - bár a saját családom és a baráti-ismeretségi körünkben egyetlen ilyet se ismerek. De nem extrapolálnék semmiesetre sem, hogy ez lenne az átlag....
3/37 anonim válasza:
Nálunk elég fura volt a helyzet,mivel mikor apám veszekedett vagy vert minket,akkor anyám védett meg,amikor pedig anyánk bántalmazott,akkor apánk állt ki mellettünk.Mintha kiakarták volna sajátítani hogy csak az egyikük tarthat rettegésben engem és húgomat,a másikuknak pedig semmi joga hozzá.Egyszóval még ketten együtt véve sem tették ki a százast,nemhogy még külön-külön.
4/37 anonim válasza:
Én problémás családban nőttem fel.
5/37 anonim válasza:
Többség sajnos problémás családban nől már fel.
6/37 anonim válasza:
+1 problémás.
Indíthattál volna szavazást.
7/37 anonim válasza:
Problémás család szerintem . Ritka manapság a jó családi helyzet . A szülők akik szeretik egymást
8/37 anonim válasza:
Legtöbbször még az is problémás,ami kívülről normálisnak tűnik.
Én is problémás családban nőttem fel.
9/37 anonim válasza:
Problémás családban nőttem fel, de szerintem 50-50. Még úgyis, hogy az ismerősi körömben egyértelműen több a problémás.
10/37 anonim válasza:
Problémás család szintén...párom is, baromi nehéz kiszadni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!