Támogatnátok ebben az ötletében a lányotokat?
Figyelt kérdés
A lányom idén lett végzős. A férjem anyukája másfél éve halt meg, azóta az apukája nagyon egyedül van. A lányom kitalálta még a nyáron, hogy az iskolából hazafele csak kis kitérő a papa lakása. Szóval iskola után (amelyik nap korán végez, ez most úgy néz ki hogy hétfő, kedd és csütörtök) átmenne a papához, főzne neki, már megtanította, hogy hogyan kell rendelni a tescoból, és közben tanulna vele irodalmat és történelmet. A férjem apja történelem-magyarszakos tanár volt, szóval nagyon jó benne. A lányom mondta, hogy akkor ha főzne, akkor ott is enne, lenne a pápának főtt étel, együtt lennének, papa sem lenne magányos. Ti ebben támogatnátok, hogy ezt csinálja? A férjem és az apja között van egy vitás helyzet ami miatt ő nem beszél az apjával ez édesanyja halála óta, de a lányom nagyon szereti a papát, meg ha mesél neki történelmet/magyart, mindenféle érdekességet amit az iskolában kihagynak.2022. szept. 1. 20:13
1/27 anonim válasza:
Igen
És ez hátha egy lehetőség arra is, hogy a férjed kibéküljön az édesapjával.
2/27 anonim válasza:
Igen.
És nagyon büszke lennék ha ilyen lányom lenne!
3/27 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó ötlet, de véleményem szerint nem lehet most önző a férjed és hagyni kéne neki. Hogy miért? Mert lehet, hogy a végén még ki is békülnének. A lányodtól pedig nagyon aranyos, hogy gondolt a Papára!<3
4/27 anonim válasza:
Példaértékű és manapság ritka hozzáállás, büszke lennék rá. Örülnék, hogy jó a kapcsolat a nagyszülővel.
5/27 anonim válasza:
Az hogy a férjed haragban van az apjával ki tudja milyen okok miatt, nem befolyásolhatja az unoka nagyszülő kapcsolatot. Mert ha ők kibékülnek akkor az unoka is mehet? Gáz lenne bevonni a gyereket is a vitába.
Szóval támogatnám. Sajnos sok olyan unoka nagyszülő kapcsolatot látok ahol az unoka leszarja az idős nagyszülőt, holott gyerekként rajongott érte. Olyan jó hogy itt nem ez van.
6/27 anonim válasza:
Én nagyon jó ötletnek tartom. Szerintem egy szuper lányt neveltetek, én nagyon büszke lennek rá. A nagyszülők és szülők közti kapcsolat nem az ő dolga, ez független, és valószínű jó lelke van. A szüleim és nagy szüleim közt is rossz volt a kapcsolat anno, de mi szerettük őket és látogattuk, végül sok beszélgetés után javult a viszony, remelem itt is hasonló lesz :) Kar haragot tartani, hiszen csak egy magányos ember, és valószínű orvosolható a dolog, ebben a világban kar haragra pazarolni az energiát a családban :) A lányod nagyon szeretetre méltó, segítőkész, ennél jobbat el se tudok képzelni :)
7/27 anonim válasza:
Igen, támogatnám, nagyon jó, hogy ennyire jóban vannak a nagyapjával.
8/27 anonim válasza:
Van bármi indok arra, hogy nem?
9/27 anonim válasza:
Én is támogatnám, és boldog lennék, hogy ilyen lányom van.
10/27 anonim válasza:
Igen, és örülnék, hogy ilyen jólelkű.
Miért van vita férjed és az apja között annyira, hogy a férjed nem is beszél az apjával? Ez nekem nagyon durvának tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!