Mit tegyek ha szeretném javítani anyámmal a kapcsolatom?
persze beszélünk heti szinten, meg üzenünk. most is megyek neki segíteni...
Jó lenne nyugiban találkozni, beszélgetni.
Azért szeretnék javítani rajta, mert frusztrál nagyon mikor látom, h mások jajjj de szeretik az anyukájukat és ódákat zengenek róla
Kérdező, én ugyanígy vagyok, mint Te, akár én is írhattam volna.
Én sem tudok kötődni (anyám sem tudott hozzám soha, nálunk megkoronázza még a dolgot, hogy a testvérem volt mindig - most is - az istenkirálynő).
Én már ebbe nem fektetek több energiát. Kéthetente egy telefon, aztán ennyi. Egy évben egyszer megyek (200 km).
Szerintem nem kell ezt bolygatni, bár ahogy kiveszem, Te rosszul érzed magad attól, hogy ilyen a kapcsolat. Nálad nehezíti az is, hogy sűrűbben találkoztok nyilván.
Nem tudom, mit lehetne ennyi év után tenni. De azt csak zárójelben jegyzem meg, el ne hidd, hogy mindenkinek olyan hű de szuper a kapcsolata az anyujával.
N/42
Sokszor próbaltam.beszelni vele, de csak azzal jön hogy én tul érzekeny vagyok. Meg hogy sajnalja ő ilyen... nem tud valtozni.
Koszi a válaszokat! Látom másnak is van ilyen problémája. Sajnálom őt is. Nagyon nehez ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!