Mit tehetnék, hogy anyuval jobb legyen a kapcsolatom? 14L
Pontosan ezért vigyázik rád mert jó tanuló vagy,nincs káros szenvedélyed és bulizni sem jársz. Utóbbihoz hozzá teszem örülök végre egy 14 évestől hallani hogy nem jár bulizni :)
Ha az én gyerekem vagy hugom lennél, én sem bíznék hagynák rád semmit. Ez nem azt jelenti hogy bizalom hiány van. Csak azt hogy ilyen intim dolgok túl korai neked. Egy 14 éves kis csajnak még korai az itt alszom meg ott.
Ami anyukád közti jó kapcsolatot illeti, azzal teszed boldoggá ha azt látja hogy próbálod felismerni a jót a rossztól, a bölcsességet a hülyeségtől. Ez 14 évesen nagy kihívás :D
26F
Szerintem az elsőnek nincsen igaza. Tényleg nem 14 évesen van itt az ideje a bulizásnak, de egy ottalvás hadd legyen már a kiváltsága...
Hát itt szerintem nem házimunkával meg jóltanulással lehet elérni valamit, hanem ha beszélsz vele, és sokszor felhozod ezt a témát.
De, ha felelőtlennek gondol, biztosan van oka rá...
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gyermek-kapcsolat__6288226-anya-azt-hiszi-drog-mit-csinaljak-14l
teljesen ellent mondasz magadnak!
Második, azzal hogy hisztizik meg zaklatja az anyját hogy mikor aludhat e itt -ott az nem egy bölcs dolog. Azzal még inkább gyereknek fogja nézni az anyja. Persze 14 évesen nem vagy már gyerek..Csak az a baj hogy egy példás okos lány csúnyán megtud romlani ilyennel. Ez az itt alszom klasszikus mára :D Elmegy aludni ennél a közeli barátjánál meg annál,aztán jönnek a nem annyira közeli barátok mer hát nem nagy dolog ez már, és persze híbe-hóba már titokban főleg ha otthon vita volt valamiért.
Nem egy-két lány barátom ment végig ezen.
Kérdező mint írtam dönts okosan viselkedj bölcsen ne csinálj hülyeséget.
Ha van egy fiu akit szeretsz és kölcsönös aludj nála vagy fordítva, de az hogy itt-ott alszol elferdíti az erkölcsi nézeteidet bizonyos intim dolgokban tiniként. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!