Skins.effy kérdése:
Mit tegyek hogy a szüleim fogadjanak el olyannak amilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Egy kicsit megváltoztam ahogy teltek az évek és ez nekik nem tetszik. Mind azt akarjak hogy legyek olyan mint más korombeli, de én egy kocsit sem akarok megváltozni, szeretem azt amilyen
vagyok!
2016. júl. 3. 09:39
1/5 anonim válasza:
Ezt pontosan, hogy érted? Miben változtál meg? Miért nem vagy olyan, mint a többi korodbeli? Hány éves vagy? Azért nem mindegy.
2/5 anonim válasza:
Sehogy, el kell költözni. Sajnos én sokáig vártam a költözéssel, azt hittem, hogy tudunk normálisan egymás mellett élni, de nem, lehetetlen. Vannak szülők, akkor birtokolni akarják a gyerekük egyéniségét és nem engedik kibontakozni. Lehet ezt boncolgatni, hogy kinek a hibája, meg miért van így, de nem érdemes: ki kell repülni a fészekből, amint tudsz és kezdj el önálló életet élni.
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:
17 éves vagyok és abban változtam hogy már nem tudok minden hülyeségeiken nevetni meg az agyamra mennek nem vagyok már az a vidám gyerek mint 3 évvel ezelött!
2016. júl. 4. 23:45
4/5 A kérdező kommentje:
Azt akarjak hogy mindig jokedvem legyen de nem tudom ezt betartani és az a meglepő hogy mikor jó kedvem van akkor leszolnak hogy hagyam már abba a vigyorgást!
2016. júl. 4. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!