Nem tudunk anyámmal jól kijönni. Egyszerűen kikészítjük egymást módszeresen. Más is van így?
Talán sok az egy hét amit otthon töltesz,rövidítsd le 2-3 napra. Anyagilag támogat..esetleg ez a baja. Lehet, már magára költené ezt az összeget. Függsz Tőle anyagilag, és addig úgy érzi, joga van kritizálni, hiszen még "gyerek" vagy, ő tart el.
Persze, ezek csak ötletek. Nyugodt körülmények között érdemel lenne leülni megbeszélni a sérelmeket. (nem könnyű, tudom, de kívülállónak csak tippjei lehetnek.)
Nálunk is divat volt az összeveszősdni. Minden apróságon, ha anyámnak a kisujját meg kell mozdítani, már rögtön mekkora izé meg hozé vagyok, mert hogy így úgy amúgy. Az nem baj, hogy nekem esetleg órákkal tovább tart miatta megoldani a problémát...
Legjobb amit tehetsz, hogy nem keresed. Ha keres elbeszélgetsz vele egy pár percet, ha mész akkor is reggel mész, este jössz. Hidd el, néha már majdnem olyan lesz mintha egy normális anyád lenne :)
Azt hittem, csak velem van így, de akkor nem. A leírásodból MINDEN stimmel rám is. Még az autizmus gyanú is...
Őszinte leszek. Én már lemondtam arról, hogy anyám valaha is megért engem. Már haza sem járok, csak apukámmal beszélek néha.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!