Ikertestvér szindróma?
Van itt valaki, akinek nehezen mennek kapcsolatok kialakítása más emberekkel, mert ikertestvére van? Ha valaki ismerős a témában, akkor gondolom nem mondok újat azzal, hogy az ikrek mennyire erősen kötődnek egymáshoz, sok mindent együtt csinálnak, sokszor egy emberként kezelik őket stb. Nekem is van ikertesóm és ahogy telnek az évek, egyre inkább biztos vagyok abban, hogy azért nincsenek saját barátaim (és egyébként neki sem), mert képtelen vagyok más embereket közel engedni magamhoz, még ha csak barátkozás céljából is. Meg úgy egyáltalán, elég nehezen megy az ismerkedés, nekem a tesóm az egyetlen, és akivel igazából önmagam lehetek, sosem volt saját, külön barátnőm rajta kívül. Nem az a baj, hogy nem akarok magamnak barátokat, hanem nem tudok másokkal kapcsolatot kialakítani.
Szerintem ez amúgy már talán pszichológus kategóriába tartozik, de hátha van aki ebben a helyzetben van vagy volt, és sikerült valami megoldást találnia.
Köszi! L
Igen, persze hogy jó, nem is cserélném le ezt az érzést semmire :) És nem is panaszként tettem fel a kérdést, csak kiváncsi vagyok, más is van-e hasonló helyzetben.
Legszívesebben mindig a tesómmal lennék, de mi már elég régóta külön élünk, és azért sokszor egyedül érzem magam.
Próbálok ismerkedni, de nem az igazi.. De valószínű az a baj, hogy régen túl sokat is voltunk együtt, egy suli stb., ugyanazokat a dolgokat csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!