Kontakt Ekcémát kitudom "üríteni " a szervezetemből méregtelenítéssel?
lehet hulye kérdés, de probálok ettol meg szabadulni.
Esetleg méregtelenítőket tudtok ajánlani.
sőt a távgyógyítót is felhívhatod, hogy az ablakon át küldjön neked gyógyító energiát
a méregtelenítés KURUZSLÁS.
ha nem akar múlni az ekcémád, menj el bőrgyógyászhoz, és írass fel kenőcsöt.
Voltam orvosnal kaptam kenocsot es gyogyszert is de rohadtul nem hasznal 🤷♀️ Mivel olyan munkahelyen dolgozom ahol keno zsiral es gumival ill vegyszerezett fem lemezzel dolgozom a mukormon kivul, igy BARMITOL Elo johet.
Sajna magan borgyogyaszhoz mentem , mert a korhazban a telefont nyomkodjak az emberre. Leletem nincs igy allergia tesztre sem birok elmenni igy en probalom ki okoskodni mitol lehet, mert kezdi az egesz tesemet be aranyozni. 😊 muszempillat sem birok hosszu ideig hordani mert azonnal lehajotja a sajatom. Mukorom detto :)
"Koszonom a rohadtul nem hasznos kommentedet . Nem arra voltam kivancsi hogx miben hiszel miben nem.. nem forog korulotted a vilag bar mennyire is faj"
ez nem hit kérdése. a méregtelenítés és társainak semmiféle tudományos igazolása nincs. de a méregtelenítést hirdetők nagyon jól megélnek a hozzád hasonlók pénzéből.
nekem amúgy mindegy, mire költesz. ha neked nem is volt hasznos az 1-es válasz, másnak még lehet az.
Munkahely valtas sajnos nem opcio. :) vannak celjaim amihez egy jo fizetoballas szukseges. Ahol lakom ez az egyik a masikba szinte lehetetlen bejutni szoval sajnos nem munkahely valtas nem lehetseges
Masreszt senki nem mondta meg is csinalom egy artatlan kerdes volt :)
Kérdés, kinek mit jelent a méregtelenítés. Számomra azt jelenti, hogy próbálok minél kevesebb méreganyagot juttatni a szervezetembe, akár kajából, akár a bőrömön keresztül.
Nekem is volt régen kontakt ekcémám (nikkelre), ma már nincs. Szóval nem lehetetlen megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!