Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A Refluxon tabletta mellékhatá...

A Refluxon tabletta mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra (!!) lennék kíváncsi.

Én már szedtem, akkor nem vettem észre semmit. Most újra szednem kell. :S

2011. dec. 19. 18:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A Milligest tabletta esetleges mellékhatásai elmúlnak e?

Sziasztok! Milligest tablettát kezdtem el szedni a menstruációm első napján. 10. napja szedem és még mindig megvan. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Ez még csak az első levél. Helyre áll majd ez? Vagy kérjek másik bogyót?

Fogamzásgátló tabletta mellékhatásai? Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből?

Tapasztaltatok mellékhatásokat a szedés során, amit a tablettának tulajdonítotok? Babavállalás előtt mennyi idővel szükséges abbahagyni a szedését, hogy megfelelően kiürüljön a szervezetből? És végül, jelentkeztek mellékhatások, mikor abbahagytad a szedését? Köszönöm mindenkinek!

Egyszer beadott 40mg-os Medrol injekciónak is lehetnek olyan mellékhatásai mint a Medrol tabletta esetén? Pl. : hízás, duzzadt arc, stb.

Súlyos ételallergiás tünetekre kaptam 1x 40mg Medrol injekciót, és ezért érdekel. Amúgy is hízékony vagyok és nem szeretnék meghízni, persze egyéb mellékhatásra sem vágyok...

Mi a TBC kezelésének mellékhatásai?

Tapasztalt válaszokat légyszi, a tablettás kezelésre gondolok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!