Mit csinál pontosan egy természetgyógyász, hogyan gyógyítanak?
Figyelt kérdés
Ezt a képzést ajánlották, hogy érdemes elvégezni, de nem teljesen világos, hogy mit csinál pontosan egy természetgyógyász, hogyan gyógyít.
2022. ápr. 28. 18:53
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Én gyógymasszőrként dolgozom, és valami kiegészítő szolgáltast akarok megtanulni, ami fizikailag nem megterhelő, és egy ismerősöm ajánlotta ezt a képzést.
Amúgy nehéz elvégezni?
2022. ápr. 28. 19:12
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nehéz-e, én nem vagyok természetgyógyász csak válaszoltam a kérdésedre...
Amúgy neked ez valóban jó lenne kiegészítésnek, szóval ha érdekel nyugodtan kezd el.
4/4 anonim válasza:
Mielőtt elzeded a képzést:
1. jól megnézni, hol érdemes ezt tanulni és mi a várható megtérülés
2. érdemes saját bajoddal (ha van bármi) elmenni egy természetgyógyászhoz, megnézni, hogy használ-e amit mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!