Fáradékonyság ellen mit kéne szednem?
Hamar fáradok,leginkább a lábaim sokat járkálok napközben egy nagy épületben a lépcsőn meg össze-vissza,ha haza érek akkor érzem igazán ha le ülök a fotelbe utána már alig bírok felállni és járni, nem dohányzom nem kávézok nem iszom nem drogozok, túlsúlyos se vagyok, szedek vitaminokat meg magne b6-ot azóta egy kicsit jobban bírom a strapát napközben de olyan delután 5 és 6 órára már mindig kikészülök,mit kéne még szednem hogy legalább ezt a sok járkálást jobban bírjam?Kinek mi vált be?
35/F
Nincs lúdtalpad véletlenül? A cipőd alkalmas arra, hogy ennyit menjél egy nap benne?
Egy jó cipő csodákra képes.
engem nemreg diagnosztizaltak vashianyos anemiaval, de nekem mas bajom is van, de ez is lehet egy oka a faradekonysagnak.
viszont ha foleg a labaid faradnak el akkor valoszinuleg a jarasoddal vagy cipoddel van baj es lehet segiteni rajta konnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!