Felébredek hajnali 1/2 3-kor. és nem tudok újra elaludni, csak ha eszem valamit. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy szokássá váljon, mit tegyek?#álmatlanság #éjszakai-evés
2016. szept. 14. 09:42
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak ilyen időszakaim, és nem tudok ellene mit tenni, hiába eszem közvetlenül lefekvés előtt, van mikor éjjel úgy ébredek, hogy szinte rosszul vagyok az éhségtől. :( Próbálom ignorálni, és nem enni, de ez nem mindig jön össze. Aztán egyszercsak elmúlik. Ha találtál erre valami megoldást, kérlek szólj nekem is, és sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
2/9 anonim válasza:
Este készíts oda egy bögre jó erős citromfű teát, és azt idd meg, ne egyél. Vissza lehet aludni tőle.
4/9 A kérdező kommentje:
Frontint már szedtem régebben.Örülök, hogy le tudtam állni vele. Már nem szedek semmilyen gyógyszert, csak gyógynövényt, teát, ilyesmit.
2016. szept. 20. 22:07
5/9 ankap1975 válasza:
Ne igyál kávét, koffeines italt délután/este. Alkoholt se.
6/9 A kérdező kommentje:
Ne igyak kávét? - erre már gondoltam, de annyira hiányzik... Amúgy csak kettőt iszom, és azt is délelőtt csak. Már vettem gabonakávét, koffein menteset, de az nem segít...
2016. szept. 22. 14:50
7/9 anonim válasza:
Minden ejszaka kell egyek,mert ha nem ne tudok elaludi. Szerintem hallgass a testedre es egyél. Vagy sikerult esetleg ra valami megoldast talalni? Miket szoktal ilyenkor enni es mennyit?
8/9 A kérdező kommentje:
Ha 1 órával a felébredés után se tudok elaludni, akkor odakészítettem hántolt napraforgómagot és rizskekszet, abból szoktam kicsit enni, hogy ne korogjon a gyomrom. Semmi kedvem enni ilyenkor, de muszáj valamit. Ennél jobb, ha meleg mézes tejet iszom, de akkor le kell jönni a konyhába megmelegíteni, és fogat is kell mosni.
2017. febr. 12. 11:04
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy, kávét már egyáltalán nem iszom, vagy néha Cikória pótkávét, de azt is csak reggel.
2017. febr. 12. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!