Depresszióra és pánik betegségre hatékony a fülakupunktúra? Valakinek van tapasztalata vele?
elméletileg igen hatékony a depresszióra, személyes tapasztalatom nincs, csak tanultam róla :)
viszont : kineziológus úgy gondolom hatékonyabb...
itt is csak másoktól kaptam megerősítést ebben a témában, tehát nem személyes tapasztalat, viszont mivel tudom mit csinál egy kineziológus, úgy gondolom ő fog tudni neked segíteni végleg legyőzni ezt a problémát... Keress egy jót a környezetedben és hidd el nem fogsz csalódni... Sok szerencsét! (ha kérdésed van nyugodtan írj privit - természetgyógyászatot tanulok)
Ha nagyon hiszel benne, akkor akár használhat is.
Egyébként pedig ugyanígy kérdezhetted volna, hogy szerelmi bánat ellen jó -e az akupunktúra...
Depresszió és pánik ellen csak egy módszer létezik: megkeresni az okát- vagyis hogy mit csináltál ügyetlenül az életedben, milyen hiányok vannak az életedben - és megoldani, jobbá tenni, fejlődni. Szembe nézni a tényekkel, félelmekkel, és legyőzni. Vagyis más típusú gondolkodás és más jellegű cselekvéssor ami használ. Sajnálom, de ez nem működik gombnyomásra, egy tabletta bevételére, vagy fülszurkálásra.
Átmenetileg pár napra tünet enyhítés szintjén hat
Ha nincs hatekony terapia mellette akkor ennyi, főleg ha panik is van mellette
Szerintem sem működik, a szemjavításos történet valószínűleg szintén kamu. A dioptria magától is változhat, az akupunktúrától elég esélytelen.
Kérdező, lelki gondokkal inkább pszichológushoz, vagy pszichiáterhez lenne érdemes menni, ő kifejezetten erre specializálódott. (Ha esetleg a gyógyszerektől, antidepresszánsoktól félsz, a pszichológus nem írhat fel olyat.) Ha tényleg depressziód van, az ugyanolyan betegség, mint akármelyik másik, nem csak sima szomorúság.
Magad érdekében javaslom, hogy menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!