Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a vadhúson kívül minden más, boltban kapható hústól (csirke, pulyka, sertés, marha) és húskészítménytől felpuffadok és hasmenésem van?

Figyelt kérdés
Allergiavizsgálat eredménye szerint nincs húsallergiám. Háznál tartott csirke húsától nincsenek olyan erős tüneteim, mint a boltitól.

2022. dec. 22. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán nagy szerepe van annak hogy e 2 halmaz (vad és tenyésztett) merőben más táplálékon él.A tenyész állatok szerintem rengeteg nem természetes kaján híznak.


Ha már itt vagyok ennél a kérdésnél, én is kérdeznék, hát ha valaki tudja a választ .


Elkezdek csirkemell filét sütni,már félig átsült, bele szúrom a villát és valami fehér trutyi jön ki belőle.

Na az mi?

2022. dec. 22. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
83%
A bennük lévő gyógyszerektől, és/vagy a halliszttől, amit zabálnak.
2022. dec. 22. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es nagyon jól mondja (persze a 2-es is).

A kulcs a megoldáshoz az, hogy a háznál tartott csirkétől enyhébb tüneteid vannak. Ez életmódjában is átmenet a nagyüzemben nevelt és a vadon élt állat között. A hozzá tartozó tüneteid is pont a másik kettő között vannak. Tehát teljesen egyértelmű az összefüggés.

2022. dec. 23. 01:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pulykatelepen dolgozok. Csak akkor van antibiotikum kezelés ha tényleg szükséges (ergo: beteg az állomány) de mindegyik antibiotikumnál van EEVI, tehát amikor Te fogyasztod akkor már rég nincs benne semmi. A tápban nincsen halliszt meg ilyen tévhites dolgok. Az összes alapanyag természetes. Mindig jókat nevetek amikor nem hozzáértők írnak dolgkat, főleg azon amikor azt mondják h érzik a tápot a húsba :D
2022. dec. 27. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

A 4-es válaszolótól kérdezem elsősorban, de persze más is válaszolhat:

Ha természetes minden, amit megesznek ezek az állatok, akkor miért olyan furcsa, 'szétmállós' a hús megfőzés/megsütés után?

2022. dec. 29. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen legyen? XD kőkemény? Nyers?
2022. dec. 30. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A baromfi hús omlós.

A sertésnek némely része szárazabb, más meg kevésbé, ezért omlós sütés, főzés után, vagy rántva. Így a marha is.

A csirkék viszont vizesek. Nem egyszer járok úgy, hogy mire kisül a comb, harmadára esik össze.

2023. jan. 2. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!