Elmenjek orvoshoz?
Igen túl.
Ne stresszelj, nem leszel rosszul.
De ha úgy gondolod akkor a saját magad megnyugtatása miatt menj el a körzeti orvosodhoz.
Ha valami bajod lenne akkor a mentők amikor bevittek biztosan nem engedtek volna haza a kórházból.
Szia! Hihetetlen, de sajnos igaz lehet ez a történet, hogy a mentő az SBO-ról hazaküldi a beteget, mondván, biztos pánikbeteg. Vért vettek legalább (hsTroponin-T, CK-MB, D-dimer), és készült EKG a triage során? Vagy a mentőben? Nagyon vsz., hogy az AMB. LAP-ra is úgy dokumentálták, hogy önkényesen távozott. Ilyet nem lehet megtenni mellkasi fájdalomnál, sem más egyébnél, hogy elküld a kórházból a mentő. Ez baromira nem játék. Még ha "csak" pánik, akkor sem. Intenzíves orvosként van némi rlátásom arra, hogy milyen slendrián módon bánnak az emberekkel mind a pre-, mind a hospitális "sürgősségi ellátás" során. 2 ismerősöm is meghalt emiatt. Ott is hagytam az oxyológiát, inkább mentem aneszt-intenzívesnek, ahol többet tehetek az emberekért.
Azt javaslom, ha van ügyfélkapud, az eeszt lakossági portálon keresztül nézd meg az ellátások menüpont alatt az OMSZ jelentését és a kórházi ambuláns lapodat. Lefogadom, hogy utóbbiban az szerepel, hogy önkényesen távozott. Ha esetleg mégis készült valami vizsgálat a triage alatt, és kérdéseid lennének, állok rendelkezésre privátban. Jobbulást, és ha bármi baj van, 104! Ne engedd magad lerázni a mentő által a kórházban, akinek az utóbbi intézményhez egyébként semmi köze!
Nem csináltak semmilyen EKG-t meg semmi. Nem stressz, mert szerencsére teljesen nyugodt életem van, minden téren. A családban, a munkahelyen, magánéletben, teljesen boldog vagyok, nem stresszelek.
Nincs ügyfélkapum sajnos. A szokásosnál többet szoktam elájulni, de olyankor csak lever a víz,elájulok, 2p múlva jobban vagyok. Nem szoktam minden hülyeségért mentőt hívni, tegnap is vártam, hogy jobban leszek, de már sírva könyörögtem, hogy hívjanak mentőt. 20-25 p-ig remegtem és szédültem, izzadtam. Ilyen soha nem volt még.
Utolsó, nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!😊
Menj az orvosi ügyeletre ott csinálni fognak egy EKG-t ha bármi gyanúsat talál az orvos mentőt fog hívni és azzal küld tovább.
Jobbulást.
Most mértünk egy vérnyomást itthon 142 volt. Nem ittam se kávét semmit.
Köszönöm, el is megyek. 😊 szép napot!
Nem az miatt volt halálfélelmem, hogy meghalok, vagyis, inkább csak olyan fura volt, mert ilyen még sosem volt. Mai napig azt érzem, hogy a bal oldalamban izomláz van. Egészen a nyakamtól, a karomon át, a baloldalt a hátam. Mintha egy madzagot feszítenének végig ezeken a testrészeken.
Szerdára kaptam időpontot kardiológushoz. Köszönöm szépen mindenkinek a választ. 😊
Utolsó, utána nézek, bármit lehet. Köszönöm szépen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!