Hőemelkedés kezelésére létezik valamilyen természetes megoldás?
Ettől nem tejbetök!
Én észreveszem magamon, hogy ahogy telnek az évek, egyre rosszabbul reagálok a lázra.
Tizenévesen még lázzal is jöttem-mentem, ma meg már egy hőemelkedés is ledönt a lábamról és szenvedek, nincs erőm.
A kérdésre a válasz: hűtőfürdő.
Bár jó eséllyel a szervezet visszaemeli a test hőjét, de ideiglenes megoldásnak jó lehet.
Nekem amúgy gyerekkoromban is csinálták, hideg vizes kádfürdő, vagy hűvös zuhany.
1-2 éve hallottam kisgyerekes ismerőstől, hogy nem csillapítja a lázat. Nagyon meglepődtem.
20 éve voltam kisgyerek, az nem olyan nagy idő, és akkor egyből gyógyszer kellett, ma meg semmit nem teszünk? NEkem ez nagyon fura. És érdekes, akkor is meggyógyultunk, csak közben azért tettek valamit a szüleink, hogy ne szenvedjünk. Mert oké, hogy a szervezet a kórokozóval veszi fel a harcot, de azt lássuk be, hogy a láz nem egy normális üzemállapota a testnek.
Nyugodtan vegyél be egy lázcsillapítót, ha van otthon. Nem lesz semmi baj, egy szem még nem azt jelenti, hogy gyógyszert szedsz. Ez meg nem olyasmi, amit folyamatosan szed az ember, vagy rászokna, vagy mellékhatása lenne.
Bár már este van, ha el tudsz aludni, akkor éjjel jól kiizzadod, az is természetes megoldás.
Nem szeretnék gyógyszert bevenni. Nem oldja meg a problémát. Ha elmúlik a gatása, ismét felmegy.
Természetes megoldást keresek. Teát,gyógynövényt,természetes alapú gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!