Mindenben kereső:

Egészség - Bio életmód témában kereső:

Kategória: Egészség > Bio életmód

A kérdés

Tényleg olyan jó a Wellstar Green Solar algapor mint ahogy hallottam?

Van akinek már segitett? Mik a tapasztalatok?

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-12-20 07:44

A válaszok
1 2
Miért? Hogy hallottad?

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-20 07:51
 A kérdező kommentje:
Kaptam róla egy leirást, hogy mennyi mindenre jó. Nemrég óta iszom, csak szerettem volna tapasztalatokat hallani hgoy aki régebb óta issza, van e valami hatása?

A komment megírásának időpontja: 2008-12-20 09:13
szerintem meg jól átráztak. Ezek a hangzatos sok mindenre jó termékek közel se érnek annyit mint amennyire drágák.

Jobban teszed ha pl.sok nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz. És zöldekből főleg a leveleseket.

Ez a válasz 33%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-20 23:12
Az előttem szólónak!

Kérlek, amihez nem értesz, vagy nem olvastál legalább utána, arról ne nyilatkozz. Ez így lenne normális. Ha írsz nekem egy privát e-mailt küldök neked egy e-bookot, amiből tájékozódhatsz. És megnyugtatlak ez nem wellstar-os!!! Teljesen függetlenül tárgyalja a spirulina és a chlorella mikroalgák szerepét és hatását a szervezetre. (Ezek mellesleg az alapját képezik ezeknek a készítményeknek)

Köszönöm!

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-02-16 18:24
Én már vagy fél éve szedem, és igenis jobban érzem magam tőle, szerintem nagyon hasznos, és a bőröm is mintha kevésbé lenne mitesszeres, pattanásos, emésztésem is jobb... bár a Lunar változatát is iszom:)

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-07-24 00:11
Szia!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Kismamaként is ittam és most, hogy szoptatok, most is iszom és nekem a tejfokozásban segít. Ha több, mint 4000 féle vitális anyag van benne, miért hihetetlen hogy sok mindenen segít? Minden betegség forrása valaminek a hiánya. Az alga ezt segít kiküszöbölni ill. a hiányt megszüntetni. :)

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-25 12:27
Nos csatlakozva az előttem szólókhoz mint wellstar munkatárs bizton állíthatom hogy a termékek kiválóak, rengeteg terméktapasztalatot tudhatunk már magunk mögött és a legújabb kapszulás termékünk a green gold imune viszi a pálmát!! Ugyanúgy tartalmazza mind a három algafajtát a spirulinát a 4000 bioaktív vitális anyaggal, a chlorellát a sejtszintű méregtelenítéshez, a Lithotamniumot a magas kalciumtartalom miatt és a 4. innovációs alga a haematoccus pluvialis alga melyben az asztaxantin nevű antioxidáns teljeskörű sejtvédelmet is biztosít! a C-vitaminnál 60x erősebb az E-vitaminnál pedig 550x erősebb az algából nyert természetes aszaxantin. Ha bővebb információ és terméktapasztalat érdekelne akkor írj a neoyasha@freemail.hu címre :)

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-24 22:17
Sziasztok!

Én csak ajánlani tudom az algákat,nekem nagyon beváltak!
4 hónapja iszom,igaz nem a Wellstárt,hanem a Vitaking által forgalmazottat.(eltérés maximum csak az árukban lehet,a vitaking majdnem fele annyiba kerül, de az alga az alga.)

Első nap után már hajnal 5.-kor kipattant a szemem, és kisimultnak éreztem az idegeimet,és ez azóta is így van.
Hónapok óta iszonyatos leterhelt élethelyzetben élek,és azt, hogy bírom, csak az algáknak köszönhetem.
Én egyszerre szedem a kék spirulínea algát,és a zöld Chlorellát,mert ezek ugyan nagyjából egyforma összetételűek, de mindegyikben van olyan hatóanyag is, ami a másikban nincs.
Ami fontos, hogy hasson is, az a bevitt mennyiség.
Az általános napi adag egy csapott evőkanál spirulinea por,ehhez én teszek fél evőkanál chlorellát,és ezt a keveréket iszom.
Ha valaki beteg, ezt kb. a duplájára emelik.
Ennél kevesebbet inni sajnos csak kútba dobott pénz.

Mióta nekem használt,azóta kolleganőim is isszák, mert meg vannak elégedve vele.:)

Üdv. mindenkinek!

A válasz megírásának időpontja: 04-25 12:32
Ugye ettől az algaportól nem lesz hasmenése az embernek, vagy ilyesmi ?

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-06 09:21
Nem lesz hasmenésed,de az tény, hogy a reggelei széklet lágyabb lesz, de ez nem hat ki az egész napodra, és csikarással sem jár.
Egyszerűen csak könnyedén tisztulsz.
EZ EGY SZUPERÉTEK!:)

A válasz megírásának időpontja: 05-07 11:07
1 2
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!

Colonix

Apróhirdetések

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu