A Virágoskút biogazdaság húsairól vélemények, tapasztalatok? Ha elsőre nem bűvöltek el, érdemes második esélyt adni nekik?
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 18:54
1/3 anonim válasza:
Miért kellene "elbüvölni" bármilyen húsnak valakit?
2/3 A kérdező kommentje:
Írd ki ezt a kérdést :D
2022. szept. 9. 19:31
3/3 anonim válasza:
Nekem elég jó tapasztalataim vannak, hozzátéve, hogy disznót nem fogyasztunk egészségügyi okokból, a szamár nem vonz, szárnyast a Kálvária farmtól veszek, úgyhogy bivaly, marha, rackajuh termékeiket vesszük a leggyakrabban. Darált húst nem, mert porcos kissé. A galamb meg rágós, de ez valószínűleg a galamb hibája.
Nagyon jó a velőscsont, a húsos csontokkal istenkirály a csont- vagy húsleves. Cookpad-es receptcsatornámon szinte minden húsos fogás Virágoskút húsokkal van. Szóval nem tudom, te mit fogtál ki, ami nem bűvölt el, de azért a szakácsművészeteden is múlhatnak dolgok. A bio húsokat általában tovább is kell főzni, kicsit másmilyenek, mint a gyártósorról legördültek, ízben, végeredményben meg egy lapon sem említhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!