Én a helyedben a fejed melletti wi-fi/mobil/monitor és egyéb elektroszmog nyalánkságoktól jobban tartanék....
2023. aug. 2. 22:43
2/10 A kérdező kommentje:
Tartok is mindentől, ne félj, egyszer már rápörögtem arra is
2023. aug. 2. 22:45
3/10 anonim válasza:
és mi lenne, ha nem a fejed mellett tárolnád ezeket?! :)
2023. aug. 2. 22:47
4/10 A kérdező kommentje:
Hát megtehetem, de végülis ha nem okoz problémát az egészségemnek, akkor így a "könnyebb"
2023. aug. 2. 22:51
5/10 anonim válasza:
#1 Na, megjöttek az alufóliasapkások....
2023. aug. 2. 22:53
6/10 anonim válasza:
Kerdezo, neked nem a bakelit a legnagyobb bajod, hanem hogy odafent a vezerloben par deszka le van lazulva. Ha nem a bakelitre, akkor raporogsz valami masra amitol fobiasan felni tudsz, amin hergelheted magad. Pszichiater kell neked, de hamar.
2023. aug. 2. 23:02
7/10 Zcom09 válasza:
De a bakelit nem is pvc-ből van...
A bekelit egy polifenol.
2023. aug. 2. 23:18
8/10 anonim válasza:
Igen dokumentáltak bakelit mérgezést. Alabamában 1979 ben. Nagyon meghalt az illető. Megnyugodhatsz te sem fogsz egészségesen meghalni.
2023. aug. 2. 23:21
9/10 anonim válasza:
El tudod kepzelni, mennyi zeneb*zi elt meg magas kort?
2023. aug. 3. 01:12
10/10 anonim válasza:
Kinevetitek a kérdezőt, de ha kicsit is tájékozottabbak lennétek tudományos téren, tudnátok, hogy a pvc-sugárzás az egyik leghalálosabb veszély ami jelenleg az emberiséget fenyegeti.
Afrikában már teljes falvak néptelenedtek el a hanglemezek miatt!!4
Egyes dél-amerikai törzsek pedig, akik gyakran fogyasztanak pvc-t, már el is tűntek a Föld színéről.
Szóval ne dugjátok a homokba a fejeteket, mert a pvc átka előbb-utóbb ide mindenkit elér!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!