Nyaki nyirokcsomó műtét után?
Rosszindulatú nyaki nyirokcsomóm van ezért elfognak távolítani minden mirigyet a nyakamból még a mandulámat is.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a műtét után mit lehet enni vagy mit nem? Gondolom majd az orvosok ott elmondják de messze van a kórház ahol műtenek és nem tudom mit vihetek és mit nem inni vagy enni.
Bár gondolom nem is fogok tudni utána enni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hodgkin-limfóma
De nem tudtak megműteni nem vagyok altatható állapotban.
Megkérdeztem mit ehetek majd utána, de csak annyit mondtak "úgysem a zabáláson fog járni az eszem műtét után".
Hát mit mondjak nem is azért kérdeztem én, de mindegy.
A László kórházban a legjobb az ellátás. Műtét amiatt kellhetett, mert veszélyes helyen van.
Nekem belsővérzésem lett, mert semmi külső jele nem volt, hogy bajom lenne és szétrrobbant a lépem a daganattól. Non-Hodgkin volt
Ne haragudjatok nem igazán vagyok internet közelben mostanában.
Lehet nagyon jó a László kórház de nekem az nagyon messze van vidéki vagyok.
Nem azért műtöttek vele mert veszélyes helyen volt hanem mert nagyon nagyra nőtt pár nap alatt.
Nem vagyok valami jól leginkább lelkileg, azóta sajnos máshol is találtak rosszindulatú elváltozást jelenleg is kezelnek. Köszönöm, hogy érdeklődtetek és méggyszer ne haragudjatok, hogy nem tudtam válaszolni csak most.
Nagyon sok erőt, kitartást és felépülést kívánok, Kérdező! A lényeg, hogy most már kezelnek, kiderült a probléma.
Szorítok! 🤞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!