Miért van egyre több anyajegy a testemen?

válasza:

válasza:Ugyanz jutott eszembe, de nem árt, ha ketten is leírják.
Hogy írjak mást is... tudod, mi nem vagyunk orvosok, és szakterületünk kissé eltér, úgyhogy az sosem árt, ha orvos mondja meg a tutit...nehogy más bajod legyen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék a szemem mellé egyet,mert nagyon jól állna az arcomhoz, de nem szeretném ha mű hatása vagy nagy lenne, csak egy kis pötty. Ki foglalkozik v vállalna el ilyet? köszi!
Azt tudom, hogy életünk során folyamatosan keletkeznek anyajegyek,hol itt-hol ott,de pár hét alatt is keletkezhetnek újak? Egy kicsi,1 mm átmérőjű,világosbarna kis pötty/anyajegyfolt lett a fülcimpámon.Tele vagyok amúgy anyajegyekkel,és ilyen jellegű is van a...
Kb. 1-1,5 hónapja vettem észre hogy a csuklómnál lévő anyajegyem nagyobb lett, mint előtte volt (igaz előtte nem nagyon figyeltem). Azóta mindig vetettem rá pár pillantást, hogy nem-e nő tovább, de nem vettem észre semmi változást se az alakjában, se a méretében,...
Kiskorom óta van 1 anyajegyem a lábamon (vele születtem).. kb ekkora: nem pupos, ck azon a részen "sötét barna a bör"...combom alján van, majdnem a térdnél, ck hátulról..tudom h nem tehetek ellene semmit, de szerintetek gáz?Nemet és kort irjatok! Köszi!15/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!