Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni ha netán...

Mit tudok csinálni ha netán refluxos vagyok? Vagy mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Nincsenek rossz fogaim és mindig mosom de mégis kellemetlen lesz a szám íze illetve rossz a leheletem.

Több fajta szájvizet és fogkrémet is próbáltam már.

Már általános suliban is ez volt a bajom most 19.vagyok.

Ha elmegyek a háziorvoshoz mit mondjak neki,hogy vizsgáljon ki?

Kérlek titeket lássatok el tanáccsal mert nagyon rossz így meglenni minden áldott nap :(

A válaszotok előre is köszönöm!

2012. júl. 9. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Az orvos is ember, egyszerűen megmondod neki, hogy mi a panasz, illetve mennyi ideje áll fenn. Biztosan megkérdezi majd, hogy mi a helyzet a fogaiddal, megnézi a manduláidat(azok is okozhatnak ám problémát bőven!), és esetleg továbbküld szakorvoshoz. Nem kell túlbonyolítani, viszont sok orvos nem szereti, ha kész diagnózissal mész hozzá, tehát ne úgy kezdd, hogy "jó napot kívánok, refluxos vagyok, kérem kezeljen".
2012. júl. 10. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! A reflux sok más tünettel jár. Nekem 6 éves korom óta van. Anyám azért vitt orvoshoz, mert nehezen ettem a darabos ételt, sokat ittam közben, és rengeteget böfögtem. A reflux végül is a gyomorsav miatt van. Most is szedek rá gyógyszert. Kellemetlen szájszagom nincs, legalábbis nem szólt még senki. :-) Viszont a szájízzel vannak gondjaim, sokszor még a reggeli kávé után (amit persze nem ihatnék) is citrom ízt érzek a számban. Nagyon sokszor bármit eszek indokolatlanul citrom íz marad utánna. De én is azt mondom, hogy ne menj kész diagnózissal az orvoshoz. Ha esetleg más tüneteid is vannak has tájékon mondd el a dokinak, de csak a szájszag és szájíz miatt nem mondanám hogy refluxos vagy!
2012. aug. 13. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!