Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan oldal, ahol tudok...

Van olyan oldal, ahol tudok beszélgetni magányos emberekkel, mint amilyen én is vagyok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Akár itt is.
2014. ápr. 21. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez az egyetlen ilyen oldal.
2014. ápr. 21. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Gondoltam van valahol chat.
2014. ápr. 21. 17:15
 4/4 anonim válasza:

szia, találtál már valami oldalat? én is most épp ilyet keresek, valami chat-elős oldalat magányos emberek számára... remélem rálelek valamire.

U.I. ha van kedved irogatni kedves kérdező nekem nyugodtan írhatsz privát üzenetet.

2015. jan. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan oldal vagy chat felület vagy valami ahol híres emberekkel (és tényleg velük) lehet beszélgetni vagy levelezni?

Véleményem szerint nagyon jó lenne és megtisztelő, ha tényleg tudnék - ha tényleg lehetne - hírességekkel beszélgetni, levelezni. (Bármilyen hülyeségnek is tartod, akkor kérlek ne írj!)

Van olyan oldal ahol csak úgy lehet beszélgetni?

Általában elég jól feltalálom magam szemtől szemben ha beszélgetünk, de ez vhogy írásban nem megy. Nem jönnek a szavak, szóval ezen szeretnék javítani. ;)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!