Az itthoni alap gyógyszerek (advil, algopirin, flector) nem alkalmasak öngyilkosságra, ugye?
Figyelt kérdés
A férjemnek most halt meg az apukája, eléggé padlón van,nem beszélt ilyesmiről,de azért nem vagyok nyugodt.A gyógyszereket meg mégsem dughatom el előle,mert ha meg kell neki fejfájásra,vagy valamire..2014. aug. 10. 14:14
1/4 anonim válasza:
Nagy mennyiségben bevenni egyiket sem jó, kikészíti a szervezetét úgyhogy szerintem 1-2 elég ha ott hagysz de a többit tedd el nehogy bevegye.
2/4 anonim válasza:
Nagy mennyiségben szerintem okozhat szívleállást.
Nekem barátnőm akart öngyilkos lenni otthoni gyógyszerekkel(pontosan nem tudom,mit vett be de náluk is hasonlók lehettek otthon)és majdnem megállt a szíve,az volt a szerencséje,hogy időben észrevették és kimosták a gyomrát aztán meg rohantak vele az intenzívre.
De nem akarlak megijeszteni,nehogy ezen stresszel egész nap:)
Ha gond van úgyis látod majd rajta,elég lesz akkor idegeskedni:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))Igen,akkor úgy lesz,hogy egy két szemet elöl hagyok,a többit eldugom valahová.
2014. aug. 10. 15:39
4/4 anonim válasza:
Szerintem is rejtsd el a biztonság kedvéért, mert ha ezekből túl sokat bevesz, és ha meg nem is hal, akkor is maradandó szervi károsodásai, krónikus betegségei lennének. Bevérezhet a gyomra, az Algopyrin kikészíti a vesét, lehet, hogy veseelégtelenséget okozna (ez még dialízisig is fajulhat), és persze a májnak sem használnak (de nyilván a mennyiségtől függ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!