Rövid fitymafékem van, ernyedt állapotban hátra tudom huzni a fitymám de be "akad" a makk mögé, ha elmennék urulogushoz mit csinálna velem?
Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszönöm! 16/F2013. jan. 29. 22:58
1/5 anonim válasza:
Átszabja, oszt' jó' van. 10 perc nincs. De apád is hívd, mer' a törvény úgy engedi.
2/5 anonim válasza:
Jól fogalmaztál? Inkább a szűkület miatt szokott beakadi .
3/5 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, akkor lehet hogy az is van. de a fitymafékem nagyon kicsi. és lehet hogy ha az nagyobb lenne akkor tovább tudna "tágulni"
2013. jan. 30. 15:13
4/5 anonim válasza:
Az urológus először nem nyúl hozzád, főleg nem szülő nélkül. Viszont meg tudja mondani pontosan mi is a baj.
De valószínűleg csak használni (nyújtani) kéne a bőrt, oszt' javulna :)
5/5 anonim válasza:
Nekem is rövid. A doki azt mobta, ha szex közben nem zavar akkor jobb ha így marad.. engem pedig egyáltalán nem zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!