Hormon injekciókat kellene hogy szedjek. De én nem akarok, és nem is fogok. A kérdésem: Ebből lehet testi problémám? 14/5f
Ne legyél önmagad ellensége .Apud is jót akar neked.
Gondolom tesztoszteron férfi hormont kapsz.Teljesen mindegy melyik nem tetszik,az nem ezen múlik .Most akkor
mind a 2 heréd hiányzik ? Egyszerre 2 csavarodás nem szokott megtörténni .Különben is az ondó vezeték csavarodik ,és nem a here .Ez meg akkora fájdalommal jár,hogy azonnal kórházba kerültél volna vele .
elmesélem hogyan történt. szóval van itt egy park és mogotte a 8. osak kiásták az ugratót, és akkor ott egy rohadt nagyot estem, és gurultam a dombon, és nagyon összetörtem magam:S pl a karom megrepedt és sok folt volt rajtam és a doki mondta is hogy erre emlékszem hogy azonnal bekellett volna hozni :S
amúgy olvastam hogy a hormonk felelősek azért hogy a fiúk melegek lesznek e. amúgy most hogy nem szedem tényleg nem érdekel annyira már a szex de még mindig tetszenek a fiúk... nem tudom miért de sokkal szebbek szeintem, és egy fiút csókolnék meg. de pl most nem vágyom hogy dugjunk meg ilyenek. szal azért már csökken.
nos mivel nincsenek golyóid ezert a hím nemi hormont mesterségesen kell pótolni ha férfivá akarsz serdülni. ha nem akkor ugy jársz mint az operaénekes kissrácok Olaszországban a 17. században. ám ha már mélyebb a hangod az már nem lesz újra magas max egyre nehezebben lesz merevedésed meg egyre kevésbé kívánod a szexet/recskat. a tesztoszterontol egyébként nem leszel homoszexuális minden férfinek ilyen hormont termelnek a heréi. tok mindegy hogy a fiúk tetszenek vagy a lányok
végezetül, súlyos felelőtlenség hogy nem vittek a szüleid azonnal orvoshoz/kórházba ami miatt maradandó kár ért.
jah tom, és nagyon gáz ez, mertz pl levetkőzni sem merek mások elött. jó lenne ha lenne valami műhere legalább :S amúgy a hangom most olyan gyerekes, de méjebben gyerekes, szal nem mint ha 9 lennék még mindig hanem olyan kicsit fiúsabb de nem olyan rekedtes hanem olyan magas fiús nah xD
amúgy nem érdekel ez a serdüléses dolog, már elegem van a folyamatos hormon figyelgetésből meg adagolásból végeztem vele. de ezt be kéne adni a szüleimnek is hogy békén hagyjanak.
am ha tul magas marad a hangod mindenki ezzel fog csesztetni, szal legalább addig szedd mig férfias nem lesz a hangod
létezik műhere szilikonból, aki adta a hormont azzal beszélj hogy szeretnél egy ilyet te is
van jo hirem is tovább fogsz élni mint az ep, működő herékkel rendelkező társaid és kopaszodni sem fogsz
azt mondod unod a serdülést, akkor maszturbálni sem szeretsz?
Azt megkérdezhetem, hogy a péniszed most mekkora? Egyáltalán feláll rendesen, amikor izgalomba jössz, vagy a merevedéssel is gondok vannak?
Illetve a másik, hogy maszturbálni szoktál? Milyen gyakran? És mire? Ott is kizárólag fiúkról fantáziálsz, és arról, hogy majd te leszel a "lány", és ők dugnak meg téged?
no akkor tesztoszteron nélkül még egy ideig menni fog de aztán már nem fogsz tudni maszturbálni
egyébként nagy tortúra a hormon szedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!