Pár hónapja jelent meg egy viszonylag nagy, szabálytalan barnás folt a makkomon. :( Nem viszket, nem fáj, nem nő, csak van. Merevedéskor nem- vagy csak alig látszik.. Mi lehet ez? :( Talán bőrrák?:(( Nagyon aggódok.
A kérdés kiírásának időpontja: 03-13 23:25
A válaszok
Az lehet pigmentes bőrelváltozás, de azért keressél fel egy bőrgyógyászt! Nem árt az óvatosság.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 23:29
A kérdező kommentje:
De a bőrráknak is hasonlóak a tünetei, nem? :(
És ha pigmentes elváltozás, akkor csak a színe más? Úgyértem nincs egyéb "hátulütője" ? :S Kösz a gyors választ, és amúgy 16/F.
A komment megírásának időpontja: 03-13 23:34
16 évesen csekély az esélye, hogy bőrrákod van.
Viszont rengeteg más kellemetlen dolog lehet.. ORVOS!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 23:45
nemvolt kakis az a fenék amit előtte megjárt? :s
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-14 15:02
Nekem körülmetélt a péniszem és nekem is barna foltosodás van, mert nem bírja a fedetlenséget (a fityma nem viccből van ott, nem szabad eltávolítani, vagyis, nem lett volna szabad, csak az orvosoknak néha az az egyszerűbb sajnos) ezzel nem sokat lehet kezdeni, bár elvileg vannak kenőcsök, amik segíthetnek. Voltam vele orvosnál, de csak széttárta a kezét mindegyik.
Te is körülmetélt vagy? Szabadon van a makk?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-17 12:36
A kérdező kommentje:
Nem, bár volt/talán még van is kicsit fitymaszűkületem..
A komment megírásának időpontja: 03-18 15:42
Akkor azzal azért mindenképpen foglalkozz, hogy ne akarjanak vágni, amikor a barna foltos makk már mindig kilóg, mert lecsonkolják a fitymát (ahogy nekem) akkor már folyamatosan látható lesz és nem csak akkor, csak neked, amikor épp fölhúzod, hogy megnézd, mi van. Na ezt ne várd meg, mert az emberek, főleg a csajok elég undorkodva tudnak nézni, hiába nem tehetsz a foltosodásról.
:(
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-22 10:57
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!