A fitymafék bemetszés és eltávolitásnál mi a különbség?
Nemrégiben már írtam erről pár sort itt.Az utóbbi időben sokan írták,hogy bemetszést csináltak,és szinte semmi sem változott,hogyan tovább ?
Sok válaszoló is azt írta,a rövid féket csak bemetszik ,és okés is minden .Ők a neten olvashattak erről,és elég sok ezzel kapcsolatos írásban ezt valóban így is írták le .
Szerintem nem minden fedi a valóságot,amit ott írnak .
Az orvos tudomány is fejlődik,hála Isten,de azért mindent nem lehet leegyszerűsiteni .
Egy frof azt írta ,a féket teljes egészében el kell távolitani,az nem gumi hogy a megmaradó nyúlni tudjon .
Akiknél így csinálják,ott 5-6 varrat van bent,és amikor ez önmagától kiesik,szép sima lesz a helye is pár hónap után .Lehet hogy a dokiknak ez a gyors megoldás a jó,de ahogy itt jönnek az ezzel kapcsolatos kérdések,nem vagyok bent biztos .Körül metélésnél meg mindig az egészet eltávolítják .
Kicsit jobban utána olvastam,na meg meg is kérdeztem azt a fiút,akit lézeresen műtöttek.Mert a hiteles inkább .
Az érzéstelenités ugyanúgy zajlik.Aztán leégetik a féket,az ereket is beégetik,így nincs vérzés .Seb temészetesen marad,és azt pontosan ugy kell otthon kezelni,mint akit szikésen műtöttek .Lehet hogy a lézeres pár nappal előbb gyógyul,de a tb s ingyenes,a fizetős magán,meg elég húzós .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!