Mért kell lehurrogni valakit ha élni mert a vizsgálatokkal kapcsolatban a jogaival?
Bocs nem értettél nem alsóban állsz a többiek előtt,mint tesin.Itt írtak olyat hogy a here vizsgálatnál és a fityma vizsgálatnál látta a mögötte lévő ember amit a doki csinált,és csajoknál is amikor a mellüket nyomkodta,valahol meg bekukkantottak a lába közé is,azért ott ne legyen a dokin kívül senki.
Nálunk nem volt ilyen,de nem értek egyet az ilyen eljárással.Egyébként veled vagyok egyidős és mi sem szeretük ha egymás előtti vizsgálgatást,de nem is engedtük.Nem vagyunk egyformák.Én akkor is azt mondom,és döntsék el maguk.
Tényleg túlzás, ami mostanság megy, a fiatalok már mindenre hisztiznek és folyton a JOGOK, a JOGAIK, no de azért az szerintem normális és érthető igény, hogy ha az orvos (asszisztenssel együtt) épp péniszt meg heréket vizsgál, akkor ne álljon már ott senki más, aki nem eü. személyzet... ennyire nem lehet sietős...
Egy szegény, harmadik országban, egy nyugati orvos jöttekor az üres és omladozó rendelőben tudok ilyet elképzelni, hogy normális, hogy ott állnak a gyerekek egymás után kb pucéron, ez nem európai stílus sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!