Afta a szájüregben. Mivel lehet kezelni, amitől gyorsan elmúlik? Esetleg a Cordosyl jó lehet rá?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 14:02
1/10 anonim válasza:
Elég sokféle hatékony készítmény van rá. Gyógyszertárban segítenek.
2/10 anonim válasza:
Én aftára mindig kifejezetten Corsodylt szoktam, attól hamar el is tűnik nekem.
3/10 anonim válasza:
Én Phlogosol oldattal szoktam öblögetni, a Corsodyl nagyon elszínezte a fogaim.
6/10 anonim válasza:
A pálinka is jó meg a vodka is. De glikosept oldat vagy plogosol esetleg clorhexamed ami segíthet. Utóbbi DMben kapható.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Vodka van itthon, Corsodylt vettem.Azt hányszor kell naponta használni?
2022. júl. 8. 14:54
8/10 anonim válasza:
Azért készüj fel hogy csípni fog.
9/10 anonim válasza:
Minden kipróbáltam aftára, utána valahol hallottam, hogy sós langyos vízzel kell átöblögetni a számat mert fertőtleníti és összehúzza. Féltem kiprobálni, de aztán rávettem magamat. Másnapra már szinte alig fájt, nem mondom hogy teljesen elmúlt de már nem fájt annyira, a második napra meg már egyáltalán nem fájt. Egyszer a nyelvem oldalán jött ki, konkrétan enni nem tudtam, a számat nem bírtam kinyitni, beszélni se nagyon beszéltem csak ha nagyon muszáj volt. Nem túlzok, 3 nap alatt teljesen rendbe rakta. És hozzátenném, hogy nem csípett annyira, hogy a fájdlomtól a szemem kiugrott volna, teljesen elviselhető volt. Nekem sajnos elég gyakran előfordul az afta de ha már érzem, hogy "jön előfele" egyből öblögetem és teljesen elmúlik.
10/10 anonim válasza:
Mi lenne, ha orvoshoz fordulnál?
De egy gyógyszerész is többet segíthet, mint a gyk mindenhez értő grafomániás "okosai".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!