Normális hogy bölcsességfog húzás után 9 nappal még mindig fáj?
Most a jobb oldalon húzták alul felül a fogaim és most nem kaptam se antibiotikumot se semmilyen fájdalomcsillapítót(vegyek be amit jónak látok)
Amikor a másik oldalt húzták alul felül akkor kaptam dalacint 1 hétre meg flectort.
Most viszont csak cataflam v-t szedtem és már voltam varratszedésen a 7. napon és akkor már szinte alig fájt(vagy sok volt bennem a gyógyszer még) most viszont már csökkentettem a gyógyszer adagon de annyira ha kimegy a fájdalomcsillapító annyira fáj a jobb fülem, lüktető nyilaló érzés, kb bele bolondulok, szóval nem is a seb helye fáj mert szinte már össze is forrt, hanem az állcsontom és a fülem. Hétfőn vissza megyek az orvoshoz, de szerintetek elhúzódó fájdalom lehet vagy gyulladás? Varratszedésnél amúgy mindent rendben találtak.
Nem hiszem, hogy normális. Nekem is nagyon fájt, sokkal jobban mint másnak. Az egész fejem, az államtól a fejem tetejéig fájt, de úgy, hogy sírtam az utca közepén (pedig bírom a fájdalmat), kiderült, hogy a szervezetem nem volt képes meggyógyítani a sebet és az alvadt vér valahogy bentmaradt vagy nem is tudom pontosan. De az orvos azt mondta, hogy csak egy felületi gyógyulás kezdődött meg, de a teljes sebbel a szervezetem nem tudott megküzdeni. Ki kellett tisztítani az egészet.
Eleinte én az első 3-4 napban semennyire nem éreztem, nem szenvedtem vele. A negyedik nap után állt be a probléma. Szerintem kérdezz rá az orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!