Algoflex után flektor dolo?
Nekem igaz hogy bölcsességfog műtét után, de az elso 3-4 napban olyan kegyetlenül fájt, hogy 4 óránként felváltva szedtem az általad nevezetteket. Mivel a napi adag 3, de más a hatóanyaguk, ezért pár napig ezt is meg lehet tenni, de persze jobb kihúzni az időt amennyire csak lehet. A mellékhatások miatt is, meg ha túl sokáig szeded (ezt napi szinten és hetekig értem), hozzászokik a szervezeted és az miatt nem fog már érni semmit.
Dokit azt javaslom, ha drága is, inkább magánba menj, sokkal türelmesebbek és megnyugtatóbbak, ráadásul nem spórolnak az érzéstelenítővel, így fájdalmad biztosan nem lesz a kezelés alatt. (Legalább is én az elmúlt években 3-4 helyen is voltam mert nins fix dokim, oda mentem, aki hamarabb adott időpontot, de mindenhol nagyon kedvesek voltak és megnyugodtqm annak ellenére, hogy extrém módon parázok én is a fogorvostól).
Gondolj arra, hogy a javulás érdekében mész, és ha túl vagy a kezelésen, csak jobb lehet! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!