Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?
persze. a felsőt lehet külön :)
nekem kb 20-30ezer volt a hagyományos,a másikról nem tudok semmit de biztos drágább :D éés nekem 3 fogat kellett még anno kihúzni, de most nagyon szép, szóval igen ajánlom :D
Egy fogszabályzó manapság magyarországon bőven 100.000 felett van, mivel a TB már nem fizeti, az amire te gondolsz, a fog belső részére rakott, az csak akkor működik, ha nem kell sokat korrigálni rajta.200-300.000 forint között van valahol, dokifüggő.
De nem kell olyat kérned, manapság már szitne mindenkinek van fogszabályzója, mondhatni divat lett!
SOk sikert!
igen, lehet csak felülre rakni. nekem alul is van és felül is, 200 ezer. két fogamat húzták ki (felül, a szemfogag mellett). annyira nem látszik, mert elől, ahol a kirakatban van, porcelánból vannak a brekettek, az a vékony fémszál, meg nem zavaró (jó, azért persze, valamennyire látszik, de nem feltűnő).
de igen, bőven 100 felett is lehet, sőt szerintem amit belülre raknak az a legdrágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!