Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogászati panoráma röntgen...

Fogászati panoráma röntgen "kézbe vehető"? Vagy csak monitoron láthatjuk?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Megoldható, hogy kézbe lehessen venni.
2011. aug. 12. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ami eddig nekem volt, az pont olyan, mint bármilyen röntgenfelvétel.
2011. aug. 13. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Mire számíthatok ha csak röntgen után tudta eldönteni a fogorvosom, hogy mégis szuvas a fog?

Voltam fogorvosnál pár hete de nem kívűl semmit a fogamon csak vmi fura volt neki ezért elküdött röntgenre, visszamentem vele és azt mondta igen jól sejtette tényleg elszuvasodott a fog de nem csinálta meg,csak időpontot tudott adni. Ha szabad szemmel nem látott semmit...

Szájsebészeten ha van röntgen kép egyből megcsinálják a "műtétet"?

vagy először egyeztetés és újabb időpontban végzik csak el? (bölcsességfog íny alatt)

Fogászati góc: mi van olyankor a röntgen felvételen?

Van egy 1 éves röntgen felvételem, már akkor is térdpanaszaim voltak. Az ortopédián azt mondták, vizsgáltassam ki, nincs-e góc a szervezetemben. Nos, az 1 éves fogászati röntgenen mit kellene látnom, hogy ezt felfedezzem? Az orvos 1 éve nem mondott rá semmit sem...

A röntgen leleteket ki lehet kérni a kórházból, ahol készítették? Amikor csinálták, elő sem hívták, a kórház számítógépes hálózatára föltették...

A balesetemkor készítettek a kórházban felvételeket a lábamról. Valószínűleg meg kell operálni, de nem ebben a kórházban, mert itt nem orvosok, hanem mészárosok dolgoznak, én meg nem szeretnék kockáztatni. Ha egy másik városba megyek, ott már nem szeretném fölöslegesen...

Mire számíthatok ha csak röntgen után tudta eldönteni a fogorvosom, hogy mégis szuvas a fog?

Voltam fogorvosnál pár hete de nem kívűl semmit a fogamon csak vmi fura volt neki ezért elküdött röntgenre, visszamentem vele és azt mondta igen jól sejtette tényleg elszuvasodott a fog de nem csinálta meg,csak időpontot tudott adni. Ha szabad szemmel nem látott semmit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!