Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jó, kíméletes, olcsó fogorvos...

Jó, kíméletes, olcsó fogorvos XVII. , XI. , XXII. kerület közelében?

Figyelt kérdés
Van pár lyukas fogam, jó lenne vki olyan, aki a fogmegtartás mellett van és nem túl drága, vagy esetleg diákkedvezményt lehet nála igénybe venni.
2011. szept. 25. 15:09
 1/5 olaszo válasza:
Jó, kíméletes, olcsó fogorvos nincs. Ha jó és kíméletes az drága.
2011. szept. 25. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
relatíve olcsó..akárcsak pár ezerrel, mint az átlag
2011. szept. 25. 16:27
 3/5 anonim válasza:

[link]

Itt ingyen megcsinálják.... Nagyon rendesek a dokik és figyelmesek. :))) Hasonló problémáim voltak nekem is és itt csináltattam meg... :)))

2011. szept. 26. 09:27
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ismerek a XXII. kerületben, DR. Bozóky Xéniának hívják. Budatétényben a Dézsmaház utca 27.-ben dolgozik, a Camponától 5 percre. Nagyon aranyos, türelmes, és egyáltalán nem drága. Én is hozzá járok, teljesen meg vagyok vele elégedve. Megadom a telefonszámát: Zafirfogászat 06-30-573-7972

2012. jan. 9. 14:47
 5/5 anonim válasza:

Én a dentus fogorvoshoz járok a 12. kerületben. Itt találtam meg őket: [link]

Szerintem nézz körül az oldalon és a legszimpatikusabbat válaszd ki.

Nem menj csak az árra, mert a fogad fogja bánni. Mondhatnám otthagyod a fogad... hehe :)

2013. febr. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Hol van Budapesten (elsősorban a X. kerület környékén, de 1-2 kerülettel arrébb se baj) egy olcsó és jó autószerelő?

Konkrétan egy 1991. évjáratú mitsubishi colt 1.3 szeretnék átnézetni,az olajdeknit kéne felragasztani,kicsit cicereg a motor arra kéne ránézni és esetleg olajcsere,mindez emberi áron(lehetőleg ne kerüljön mindez annyiba mint maga az autó,és az bizony nem ér sokat^^) Ha...

Melyik a legjobb legmegbízhatóbb és olcsó taxi?

A 17. kerületből szeretnék a beteshda korházba /14. kerület/ eljutni.

Valaki tud 7. kerület környékén olcsó és jó konditermet?

Valaki tud 7.kerület környékén olcsó és jó konditermet?én találtam egyet de az az 5.kerületben van és ott 2000 ft egy hónapra korlátlan járással...valami ilyesmi árral kéne...

Olcsó Budapesti (XV. Kerület) bolt, ahol kapok memóriát (RAM-ot)?

Hol kapható a XV. kerületben olcsón, minőségi RAM? A vision computer drágának tűnik!

12. kerület környékén ajánlanátok jó (és lehetőleg olcsó) edzőtermet?

18 éves diák vagyok, valami olyat keresek ahol van fitness+kondigép is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!