Jó, kíméletes, olcsó fogorvos XVII. , XI. , XXII. kerület közelében?
Itt ingyen megcsinálják.... Nagyon rendesek a dokik és figyelmesek. :))) Hasonló problémáim voltak nekem is és itt csináltattam meg... :)))
Sziasztok!
Én ismerek a XXII. kerületben, DR. Bozóky Xéniának hívják. Budatétényben a Dézsmaház utca 27.-ben dolgozik, a Camponától 5 percre. Nagyon aranyos, türelmes, és egyáltalán nem drága. Én is hozzá járok, teljesen meg vagyok vele elégedve. Megadom a telefonszámát: Zafirfogászat 06-30-573-7972
Én a dentus fogorvoshoz járok a 12. kerületben. Itt találtam meg őket: [link]
Szerintem nézz körül az oldalon és a legszimpatikusabbat válaszd ki.
Nem menj csak az árra, mert a fogad fogja bánni. Mondhatnám otthagyod a fogad... hehe :)
Kapcsolódó kérdések:
Konkrétan egy 1991. évjáratú mitsubishi colt 1.3 szeretnék átnézetni,az olajdeknit kéne felragasztani,kicsit cicereg a motor arra kéne ránézni és esetleg olajcsere,mindez emberi áron(lehetőleg ne kerüljön mindez annyiba mint maga az autó,és az bizony nem ér sokat^^) Ha...
A 17. kerületből szeretnék a beteshda korházba /14. kerület/ eljutni.
Valaki tud 7.kerület környékén olcsó és jó konditermet?én találtam egyet de az az 5.kerületben van és ott 2000 ft egy hónapra korlátlan járással...valami ilyesmi árral kéne...
Hol kapható a XV. kerületben olcsón, minőségi RAM? A vision computer drágának tűnik!
18 éves diák vagyok, valami olyat keresek ahol van fitness+kondigép is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!