Van ra esely h ujra szepek legyenek a fogaim?
Julius 10en levettek a fogszabimat amit tobb mint masfel evig hordtam, de a doki nem mondta, h kellene ejszakai utana (mar banom, h nem kerdeztem ra). A ket kismetszom elorebb allt, mint a ket nagymetszo ezert kellett fogszabalyzo. Most igy negy het elteltevel ugy vettem eszre, hogy kb 2 mm-t eloremozdult ujra az egyik kismetszom, amugy meg nem lenne baj ha igy maradna, igy meg mindig szep viszont felek, h tovabb mozdul. A doki szbadsagon van aug. vegeig- szept elejeig, igy nem tudok visszamenni egyelore.
Szerintetek ha kb 1.5-2 honap utan teszik fel az ejszakait ujra vissza lehet allitani olyanra amilyen volt amikor levettek, vagy tul sok ido telik el addig es ujra vissza kell tenni az allandot? Annyira el vagyok keseredve :((
Miféle hentes a dokid?? Az ilyen hogyhogy praktizálhat?? Gusztustalan, szerencsétlen paciens végigviszi az éveket a fémmel a szájában hogy utána meg simán tönkremenjen...
Ne várj egy percet sem azonnal keress fel egy másik orvost, aki tudja is mit csinál és azonnal írass fel egy éjszakait, mert arra is kell várni mire megcsinálják!!!
Sajnálom hogy egy ilyen észhuszár dokit fogtál ki :(
Miféle hentes a dokid?? Az ilyen hogyhogy praktizálhat?? Gusztustalan, hogy szerencsétlen paciens végigviszi az éveket a fémmel a szájában hogy utána meg simán tönkremenjen...
Ne várj egy percet sem azonnal keress fel egy másik orvost, aki tudja is mit csinál és azonnal írass fel egy éjszakait, mert arra is kell várni mire megcsinálják!!!
Sajnálom hogy egy ilyen észhuszár dokit fogtál ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!