Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 16. kerületi sztk-ban normális...

16. kerületi sztk-ban normális fogorvos?

Figyelt kérdés

Valaki tud ajánlani a XVI. kerületi sztkban normális, nem mészárosként dolgozo fogorvost?

Én tartok mindenféle fogorvostól, sajnos a magán fogdokit nem engedhetem meg magamnak így marad az sztk. És a fogam már 2hete fáj, ugyhogy rá kell vennem magam hogy elmenjek, de nem tudom kihez!! Ötletek? Ki mért ajánlja azt?

2010. jún. 28. 12:59
 1/7 anonim válasza:

Szia,

Dr. Keczéry László akit nyugodt szívvel merek ajánlani neked, én hozzá járok. Viszont ő szabira fog menni, ha jól emlékszem júli 16-tól. Nehéz hozzá hamar időpontot kapni, mert sok a betege, viszont ha fáj a fogad kérdezd meg ki az ügyeletes, ha ő akkor csak oda kell menni, bár egy picit így várnod kell, de akkor tuti hozzá kerülsz. :-)

Telefonszáma: 06-1-401-1313

Rendel:

hérfőn, szerdán délután

kedd, csüti délelőtt

péntek változó

2010. júl. 7. 15:04
 2/7 anonim válasza:
Dr. Szalavetz Endre, és Dr. Veres Tibor nagyon nem jó fogorvosok, meg se próbáld őket. Sajnos saját tapasztalat. :-(
2010. júl. 7. 15:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Dr. Szalavetz Endrénél voltam. Utána ügyeletre kellet mennem, mert fájt a fogam és kiderült túl magas a tömésem. Akkor Dr. Keczéry László volt az ügyeletes. Megcsinálta igaz még fáj. Vele kapcsolatban kérdeznék:Én sztk ez előtt nem voltam még. És kétszer Szalavetznél. Keczéry mennyire szereti ha egy másik fogorvos után kell a fogat megcsinálnia? Ő azt mondta h ha fáj menjek Szalavetzhez de már én sem szeretnék oda vissza menni.

(Végülis szabadon mehetek az sztk akihez akarok!)

2010. júl. 8. 14:40
 4/7 anonim válasza:

sziasztok!!!

saját tapasztalat:

Dr szalaVicc!csak fogakat(még jókat is) húzogat,nem nagy tehetséggel(pedig már 120éve a szakmában...) 2hónapja rakott fel porcelán koronát,amit dobhatok a kukába,ugyan is nem vállal érte garanciát!!!megbízhatatlan,és már nem ebben az évezredben él!!röviden ennyi...a fél kerület száját tönkre tette!!!!

2010. aug. 19. 15:48
 5/7 anonim válasza:
UI: Ha először Szalavetznél voltál sajnos ezután is csak hozzá mehetsz, mert nem szeretik ha váltogatják a fogorvosokat a betegek...azt tanácsolom inkább menj maszekhoz...minden pénzt megér minthogy az összes fogad elveszítsd!(mint ahogy én..)Üdv!
2010. aug. 19. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs a kontárkodásért... Az sztk-ban Keczérynél kell fizetni?
2011. máj. 18. 21:17
 7/7 anonim válasza:
szia, azóta eltelt kis idő, nálam most aktuális ez a téma, mire jutottál kinél voltál, válaszod köszi
2012. ápr. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Kispesti sztk-ban normális fogorvost ajánlanátok?

akinél eddig voltam vagy nem töm fehérrel csak a magánrendelésén, vagy bunkó, lekezelő, és a szájsebészetre küldene huzati mert ezt ő nem Vállaja! Ez a Magyar egészségügy fizesd a tb. t de minek?

Normális, hogy zsibbad?

Van egy fogam (hátsó) amiből már letört. Mostanába elkezdett fájni, de már úgy fáj, hogy zsibbad is közbe. Ez normális vagy valami baj lehet? Tudom, hogy el kéne mennem a fogorvoshoz de félek :( 13/l

Normális hogy a fogamban mozog a tömés?

Kb 4 éve volt betömve a fogam, és ma észre vettem hogy mozog a tömés a fogamba. Ki fog esni? Ilyenkor mit kell tenni? Fogorvoshoz kell menni, és betömi újra?

Meddig normális a vérzés?

7 órával ezelőtt történt bölcsességfog eltávolító műtétem, és még mindig érzek vérszivárgást. Normális ez? Milyen időtartamtól számít veszélyesnek a folyamatos vérzés?

XX. Kerületi SZTK-ban tudtok normális háziorvost ajánlani?

A párom Dr. Bagó E. doktornőhöz jár, de ő annyira nem szimpatikus.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!