Mi a véleményetek egy fekete himlő járvány kirobbanásának esélyéről?
Ha gates ismét felhívta a figyelmet, akkor egyáltalán nem zárom ki...
US Air Force pdf elég komoly, ez egy érdekes rész:
"A stealth virus could clandestinely infect the
genome of a population. Later, the virus could be activated in the targeted
population, or a threat of activation could be used as blackmail"
Bili bácsi már megint meg akar védeni minket a fenyegetéstől: „Mi van akkor, ha egy bioterrorista, mondjuk, elszabadítja a fekete himlő vírusát tíz repülőtéren? Hogy válaszolna erre a világ?”
#4: Gondolom, ő azt javasolná, hogy mindenkit előre be kell oltani feketehimlő ellen, így a terroristáknak nem lesz más választása, mint hogy egy másik halálos vírust szabadítanak el :/
Nem véletlenül mondta, hogy ez a járványok évtizede lesz... Gyorsan be is fektetett egy rakás pénzt gyógyszeripari vállalatok részvényeibe.
"Bili bácsi már megint meg akar védeni minket a fenyegetéstől: „Mi van akkor, ha egy bioterrorista, mondjuk, elszabadítja a fekete himlő vírusát tíz repülőtéren? Hogy válaszolna erre a világ?”
Bevallom, a világstatisztikát nem tudom, de Magyarországon még a 80-as években oltottak fekete himlő ellen. Nem tudom, pontosan, mikortól nem. Én 89-es vagyok, én már nem kaptam, de 87-es ismerőseim még igen.
Tehát a lakosság nagy része védett ellene.
Aki meg nem, azt beoltanák egyből. A covid-oltással ellentétben itt elég egyszer bőrbe karcolni, és megjegyzi a szervezet.
8-as Genetikailag manipulált fekete himlőről van szó, amire nagy eséllyel nem lenne jó a jelenlegi oltás! [link]
De a normál verziónál is 40-80%-os halálozási arány volt. Szóval, ha ez valóban megtörténne az emberiség elég nagy részét darálná be nagyon rövid időn belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!