Kb fél éve visszatérő hasmenés gyötör. Voltam orvosnál a vizsgálatok mind azt mondták hogy semmi bajom. A probléma viszont még fent áll és nem tudom mit tegyek. Hihetetlenül rossz az emésztésem is pedig csak 19 vagyok. Mit tegyek?
Keress egy másik orvost aki megvizsgál lisztérzékenységre, tejcukor érzékenységre, egyéb allergénekre.
Addig is míg eljutsz dokihoz, hagyd el a tejtermékeket az étrendből.
Én majd fél évig küzdöttem mire a harmadik orvos rájött hogy a tejcukorra vagyok érzékeny.
Jobbulást!
Egyszerűen hihetetlen, hogy ide oda küldözgetik az embereket, ki se vizsgálják rendesen. Próbaképp gyógyszereket adnak, és hazaküldenek, hogy szedd három hónapig. Aztán három hónapig stresszelsz, hogy utána mi fog következni - persze a gyógyszer nem használ...
Én már belefáradtam, hogy ide-oda küldözgetnek, kísérleteznek, stresszeltetnek.
Én most egy darabig hanyagolom az orvosokat - mondjuk azt hiszem, még nem olyan nagy a bajom, ami életveszélyes, ha kicsit hanyagolom.
Neked jobbulást és sok-sok türelmet, még annál is többet, mert kell!!!
Mintha csak én írtam volna...
Nekem egy valami segített: amióta nem iszom csapvizet, csak ásványvizet, azóta jobb a helyzet.
Persze lehet, hogy neked teljesen mástól van, de egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!