Ez megfázás vagy influenza?
tegnap reggel óta vagyok beteg,fáj a torkom köhögök fáj a fejem és bevan dugulva az orrom és hasmenésem is van..
megfázástól lehet hasmenés is?
Ha hasmenésed is van, azzal már jó lenne dokihoz menned!
(Mások érdekében is.)
köszönöm a válaszokat!
most fogok nemsokára menni, eddig nem volt hasmenésem csak ma reggel :s
Egy szimpla megfázást is és az influenzát is vírus okozza, csak különböző vírusok és mindegyiknek szinte ugyanazok a tünetei. Fejfájás, izomgyengeség, nátha, torokfájás...Ami egyértelműen eldönti, hogy neked pont az influenza vírussal van-e dolgod, azt csak egy teszttel lehetne eldönteni.
Egyébként pedig vírusfertőzés esetén a vírusra nincs gyógyszer, csak tünetenyhítő gyógyszerek, de ezt az orvos tudja egyértelműen megállapítani, hogy mi bajod van. Ezért menj orvoshoz.
Amíg csak vírusos, bemész a patikába és veszel olyan gyógyszert, ami az összes tünetedet enyhíti. Ha pedig bakteriális, akkor meg antibiotikumot fogsz kapni.
Hasmenést is tud vírus okozni, de nem az ilyen vírusok, amik a megfázásos tüneteket okozzák. Vagy elrontottad a gyomrod vagy túl ideges vagy, de más gond is lehet.
Szóval szerintem irány az orvos.
akkor jobbulást!:)
igen voltam orvosnál és azt mondta hogy ez valami virusos nátha féle.ezen a héten otthon vagyok
a hasmenésem szerencsére elmúlt csak azon a reggelen volt szerintem nem tartozik a megfázáshoz..te már voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!