Hol lehet Budapesten ingyenes allergia vizsgálatot csináltatni? Kell beutaló vagy csak be kell jelentkezni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy éve van szemüvegem, fém keretes. Eddig nem volt vele bajom, de az elmúlt 5 napban folyamatosan viszketek. Az ujjam alkarom a fülem (ki is pirosodott és kiütések is voltak rajta) és ma már a combom is beállt a sorba. A hétvégén melíroztam hajat egy más márkájú...
Hol csinálják a tesztet?
Ekcémás a kezem. Bőrgyógyász (akihez a háziorvosom küldött) olyan allergia tesztet csináltatott volna, ami 1 hétig tart, minden nap be kellene menni (hátamon valami tapaszokat tesznek), nem szabad izzadni, és ott mosdani ??!! Ilyet még nem is hallottam. Biztosan van...
nagyon komoly kötőhártya gyulladásom van.amire azt mondta a doktornő,hogy allergiás szóval megnézetném.eddig semmire nem voltam allergiás nem értem mért pont a szemem lett az.ha valakinek van ilyen tapasztalata vagy tanácsa szívesen meghallgatnám.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!