Voltam pszichiátrián. A diagnozisom ami egy csomóból indult amiről kiderült szerencsére hogy ártalmatlan szorongásos depresszio. Kaptam gyógyszert. Viszont úgy érzem ezt nekem kell leküzdenem és nem a gyógyszernek. Szerintetek van remény?
Az elmúlt évtizedekben sikerült leküzdened?
Mindenesetre pszichoterapeuta kell hozzá.
Én azt tanácsolom, hogy ha az orvos mondja, hogy szedd, akkor szedd. Meg emellett kell is a pszichoterápia, kicsit helyre tenni a gondolkodásod, de ehhez akarnod kell a gyógyulást, mármint el kell hinned, hogy igenis ki tudsz belőle gyógyulni. Szerintem nyugodtan nézz tippeket a neten is, nem mindig ír hülyeségeket. Nekem segített az internet szorongás ellen.
A függőség miatt ne aggódj, le lehet tenni a gyógyszert. Én is letettem, igaz majdnem 4 év után, de letettem. Én amúgy generalizált szorongásos vagyok.
Pszichológushoz vagy hopszichoterapeutához fordulj, vagy szedd a gyógyszert.
Előbbit javaslom!
Mármint pszichiátriai gondozóban voltál vagy konkrétan bent feküdtél pszichiátrián?
Mi a gyógyszered? Benzodiazepinhez hozzászoksz (xanax, rivotril), antidepresszánshoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!